kommadesign l kvalitet er en del af vores brand!
kommadesign vil være internationalt kendt og anerkendt som en af de mest inspirerende og kompetente leverandører af retail- og designløsninger, der både sælger produkter og skaber sanselige oplevelser.

Vi har øje og passion for design, men håndværket er kernen i forretningen. Vi tilbyder et kreativt og professionelt samarbejde, hvor vi kan sikre alle processer inden for renovering, konstruktion og designprojekter. Alt fra interiørdesign, levering af materialer, montering, skræddersyede løsninger, ansættelse af dygtige projektmedarbejdere, logistik og tilstedeværelse under hele processen.
kommadesigns kompetencer er cementeret af mange års praktisk erfaring og indsigt i branchen. Vi har årelang erfaring indenfor projektledelse og forstår vigtigheden af processtyring fra start til slut. Vi er fokuserede på kvalitet og tager ejerskab og ansvar for alle detaljer i processen. Derfor er vi også personligt til stede, fra fabrik til færdig løsning.
Vores succes afhænger af kundernes succes. Derfor er det essentielt for os at bruge vores ressourcer effektivt og produktivt, så alle får mest muligt ud af det. Vi arbejder med Best Practice hele tiden. Vi stræber efter at være på forkant og levere alle svarene. Derfor er vi en attraktiv samarbejdspartner. Det er op til vores kunder, om de ønsker at være trendsættere, trendfølgere eller helt deres egne.

Stacks Image 854
Stacks Image 858
Stacks Image 856
Stacks Image 227
Stacks Image 231
Stacks Image 229
kontakt kommadesign l 4092 6656 l info@kommadesign.dk