Retail solutions
Med den rette butiksindretning kan I opnå mersalg og flere tilfredse kunder. Vi leverer den professionelle sparring og hjælp, der skal til for at opnå mersalg i jeres butik eller kæde.
Strategi er alfa og omega. Med den rette strategi kan I definere eller redefinere jeres forretning, så den matcher til tidens trend og markedets nyeste krav. Det er f.eks. nødvendigt at tænke både den fysiske forretning og online markedsføring sammen, så kunden oplever en helhed – uanset om de besøger jer på adresse, på de sociale medier eller i webshoppen.

Viden om forbrugeradfærd er guld værd, når der skal tages stilling til vareplacering, markedsføring, kampagneaktiviteter og kundepleje. Den rette placering af varerne kan øge salget markant og styrke kundernes positive oplevelse af butikken.
Medarbejdernes forståelse for forretningskonceptet og strategien sætter prikken over i’et. Derfor skal de inddrages i processen. Det skaber motiverede medarbejdere. Og motiverede medarbejdere er godt for forretningen.

Vi skaber fremtidssikrede løsninger indenfor alle aspekter af butiksindretning, visuel profilering og konceptudvikling.
kommadesign har fokus på helheden, når vi udvikler, indretter og bygger butikker. Vi er jeres kreative sparringspartner og den strukturerede projektleder, der tænker alle aspekter af projektet med ind. Vi sikrer gennemtænkte løsninger – den bedste kvalitet til den bedste pris – og selvfølgelig altid til tiden.
Design. Æstetik. Inspiration. Innovation. Funktionalitet. Den fysiske forretning skal begejstre kunderne! Rammerne skal matche og løfte produkterne, så købelysten vinder, og kunderne ønsker at vende tilbage efter mere. Forudsætningerne kan variere. De fysiske forhold kan være nye eller gamle, store eller små, skæve eller stringente. Med det rette design kommer butikken til at fremstå interessant og tidssvarende.
I den fysiske butik skal funktionalitet og tilgængelighed - for både kunden og medarbejderne – kombineres med gode oplevelser for alle sanserne. En overraskende oplevelse for kunden midt i forretningen kan give gode resultater og skabe motivation for at vende tilbage.
RETAIL SOLUTIONS
Lej en store / retail designer og udvikler til jeres næste projekter. Læs her mere om vores klippekort koncept, hvor vi er en del af jeres dagligdag. Se mere her...
Stacks Image 876
Stacks Image 227
Stacks Image 231
Stacks Image 229
kontakt kommadesign l 4092 6656 l info@kommadesign.dk