Produktdesign & udvikling
Et produkt, der er tænkt rigtigt, kan styrke virksomhedens profil og bundlinje. Et funktionsprodukt kan optimere ressourcer og arbejdsgange. Et godt designet forbrugsprodukt skaber og tilfredsstiller et behov hos kunden. Et rigtig godt designet produkt får kunden til at ønske sig flere produkter.
Godt design ser enkelt ud, men det er det aldrig. Det er essensen af nøje gennemtænkte processer. Æstetik, funktionalitet, brug, økonomi, produktionsmetoder, materialer. Slutresultatet skaber behov og tilfredsstiller behov.

Produktudvikling kan dels op i tre faser; analyse, design og implementering.

Det færdige produkt står I først med efter fremstilling og test af prototype, finpudsning af designet, prissætning og endelig produktion. Der skal findes leverandører og materialer. Der skal tages stilling til graden af bæredygtighed i materialerne. Noget som stadigt flere forbrugere lægger vægt på. Og der skal findes den rigtige pris, og den rigtige måde at markedsføre produktet på.

komma
design bevæger sig sikkert og målrettet gennem processen fra start til slut. Vi har fokus på alle arbejdsgange og sikrer, at produktet opfylder lige præcis den funktion, den skal. Æstetisk og funktionelt. Med øje for de detaljer, der ikke må blive glemt; økonomi og tid.
I analysen kortlægges krav til funktionalitet, design og problemstillinger produktet evt. skal løse. Markedsanalyser, forbrugeranalyser, konkurrentanalyser. Mulighederne er mange, og det er vigtigt at gribe det rigtigt an, så I ikke risikerer at spilde tid og kræfter på udvikling af et produkt, der i sidste ende ikke opfylder sin funktionalitet eller matcher til markedets behov. Målet med analysen er at udpege, hvilke udviklingsmuligheder der er.

Når analysen er overstået, kan selve designfasen begynde. Her er innovation og kreativitet ofte en afgørende faktor. Produktets visuelle udtryk skal kombineres med dets funktion på en æstetisk velfungerende måde. Det skal skille sig ud fra mængden, så kunden ønsker at erhverve netop dette produkt. Kombinationen af design og funktion er altafgørende for produktets succes.Produktdesigner & udvikler
Lej en produktdesigner & udvikler til jeres næste projekter. Læs her mere om vores klippekort koncept, hvor vi er en del af jeres dagligdag. Se mere her...
Stacks Image 1226
Stacks Image 227
Stacks Image 231
Stacks Image 229
kontakt kommadesign l 4092 6656 l info@kommadesign.dk